amen

amen

Normandia, Kabul, Biden, Afganisztán

2021. augusztus 28. - hofeherjanuar

Húsz évvel ezelőtt a Szövetséges koalíció nemzetei úgy mentek oda, mint amikor partra szálltak Normandiában a nácik ellen. Vállvetve, oroszlánként küzdve, mint akik azonos morális talpazaton állnak.

És úgy távoznak, mint egy elüldözött kutyafalka..

.Sajnos ezen két tényező különbségén már nem nagyon lehet változtatni. Valami elveszett. Talán véglegesen. A tálibok, iszlám állam katonái ugyanolyan fanatikusok mint voltak. Ők nem változtak, és tudják miért harcolnak. A nyugati katona már nem tudja miért harcol. Megváltoztunk. Akinek van érzéke a történelem szelleméhez, az érzi a dráma valóságát.

Sajnos a liberális lmbt qltúra olyan mélyen fertőzte a társadalmakat, hogy a zsidó-keresztény civilizációnk alapértékeit óriási tömegek kérdőjelezik meg. Ebből a közegből kerül ki a politikus, a katona stb. A politikus nem akarja kiadni a parancsot, a katona nem akarja végrehajtani.Inkább elmenekülni, hátrahagyni, bezárkózni. Csakhogy nem lehet. Ott olyan emberek laknak, akik ezt a gyengeséget nem egyhamar felejtik el. Államfelfogásuk nem a termelésre épül, hanem a hódításra. Hogy milyen módon indulnak meg, az kérdés, de hogy megindulnak, az tuti.

Hogy lehetne újra az értékeket megmutatni a nyugati társadalmaknak? Mert ezek a modern liberális emberkísérletek semmit nem érnek, ez tisztán látszik.

Túlélésünk kulcsa, hogy újra megtaláljuk a valódi értékeket

normand.jpgkabul.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://amenveamen.blog.hu/api/trackback/id/tr2016673590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása