amen

amen

Diana és Harry tartalékok

2023. január 22. - hofeherjanuar

Aki a korabeli sajtót, filmrészleteket nézegeti hamar rájön arra, hogy Diana Spencer mennyire szerette mindkét fiát. A kisebbet Harry-t pedig különleges gyengédséggel, mert látszott rajta hogy bátyjához képest gyengébbséggel forgolódik a királyi udvaran. Ez már akkor szembeszökő volt. Sőt. A kockák azt is feltárják, hogy Diana hercegnő saját önmagát látja fia gyengeségben. Az udvarban neki is hasonló lelki és fizikai terrorral, ebből adódó mentális problémákkal kellett megküzdenie. Diana mindig kívülállónak, tartaléknak érezte magát, Az emberek pedig rögtön megérezték a tartalék atmoszféráját Diana személyiségén. Így végre lett valaki, aki gyengeségével kilóg a királyi családból. Talán ezért ívelt oly magasra világnépszerűsége.

Csakhogy. 

Harry feleségül vett egy olyan nőt, aki intuitív és kreatív módon tudja Harry gyengeségét előnyre fordítani. Persze nem Harry előnyére hanem a sajátjáéra. A sorozatszínésznő, a kaliforniai Izaura meglepő őszinteséggel játssza el a királyi család által üldözött rabszolgát, ahol Leonció szerepében apósa III. Károly áll. 

Az angol királyi család környezetében természetesen van rasszizmus. De ezt provokálni, kierőltetni, hogy aztán vissza lehessen fordítani ellenük: "Na ugye megmondtam, hogy rasszisták!" ez valahol gusztustalan, De Meghan Markle nagyon ért hozzá. Manapság már tulajdonképpen nem is lehet tudni, ki uralkodik. Markle vagy III. Károly. Ugyanis a MM olyan sajtórohamokat indít, hogy a brit korona hát ha nem is fülét-farkát behúzva menekül, de a kezdeményezést már régen elvesztette.

Szóval. Szerintem a megoldás az lenne, ha ezt a Markle kiscsajt leültetnék és elmagyaráznák neki, hogy ő már mindig népszerű lesz. Mindig lesz róla médiafelhajtás, sajtóhír stb. ha megjelenik valahol. Mit visel, mit mond. Tehát nem kell tovább ellenségeskednie a királyi családdal. A királyi család tanácsadói pedig megtehetnék végre, amit már régen meg kellett volna: kitalálni és felépíteni Harryékat a családon belül. Ennek elmaradásáért a tanácsadókat és a királyi családot súlyos mulasztás terheli, aminek a levét már hosszú évek óta isszák.

Ilyen volt Diana hercegnő anyaként - Royal sztorik & királyi krónikákFive unbearable things Meghan Markle had to deal with while pregnant with  her first child - Today's ParentIsaura harminc éve vette el a magyar tévénézők szüzességét  

A bejegyzés trackback címe:

https://amenveamen.blog.hu/api/trackback/id/tr1918031702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása