amen

amen

A pedofília ellenes törvény kapcsán

2021. június 23. - hofeherjanuar

Bizonyos csoportok részéről már a "halálbüntetést visszaállították Magyarországon" kategóriába sorolódik a fenti törvény, vagy "az lmbtqi emberek holnaptól csak rózsaszín megkülönböztető háromszöggel mehetnek az utcára". Azért tegyük rendbe, hogy miről is szól a törvény.

Nem engedi hogy a fiataloknak 18 éves koruk alatt homoszexuális oktatással kelljen iskolai keretek között találkozniuk.

MI ezzel a baj?

Semmi. Ahogy a "fejlett" Nyugaton életkorilag egyre lejjebb sorolódik a pedofília büntethetőségi határa, és például különböző bizarr és aberrált nőnek öltözött férfiak mennek be az óvodákba(!) "mesét olvasni", ott mit tesznek a nagyon is létező pedofília visszaszorítására???? Vagy ez pont olyan mint a migrációnál: mivel Nyugaton már nem tudják kezelni, dobjuk a gyeplőt a lovak közé?

El vagyok keseredve a nyugat miatt. A protestantizmusból kinőtt civilizációs vívmányokat félredobva valami nagyon beteg ideológia támasszal a hónuk alatt elindultak egy sötét és csúszós úton. Aminek senki nem nézi a következményeit, hanem aki figyelmeztetni mer, azt megpróbálják kicsinálni.gender.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://amenveamen.blog.hu/api/trackback/id/tr2516601636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása