amen

amen

Tudomány és LMBTq

2021. augusztus 08. - hofeherjanuar

Óriási támadás alatt áll a család intézménye világszerte. Természetesen az lmbtq lobbi nem az esélyegyenlőségért harcol, hanem hogy társadalmakban minél több legyen a transz-, qeer-, gendersemleges diszfunkcionális család és ember. Nem lehet nem észrevenni azt a tényt, hogy erőszakos lmbtq térítés zajlik. Lmbtq aktivisták inkvizíciós törvényszékeket állítanak fel. Felkent papjaik totális média kiátkozással és karaktergyilkosságokkal iktatják ki a másként gondolkodókat és így hajtják uralmuk alá a társadalmakat. 

Totális agymosás, ellenvélemények elfojtása, szóval a göbbelsi propaganda minden technikájával dübörög.

Magyarország a megmaradásért szabadságharcot folytat. Túlzás nélkül lehet ezt állítani. Ha elbukunk, elveszünk. Ez az ország az önintegritását csak akkor tudja megőrizni, ha szívébe nem telepszik be az lmbtq propaganda. Nyugat európai országokban látványos a romlás. Ha átvennénk a genderszemléletüket itt sokkal gyorsabb ütemű lenne a pusztulás, mert Magyarország nagyon régóta ellenáll az lmbtq propagandának. Út csak előre van, ki kell tartani. Visszafordulni nem lehet. Ki merem jelenteni, hogy 1848-as szabadságharcunknál most nagyobb a tét. Akkor passzív rezisztenciába tudott vonulni a nemzet. Hogy úgy fogalmazzak, 1849-ben a habsburgok a nemzet testét csonkították meg. Hosszú időbe telt a helyreállás. De most a nemzet lelkét akarják megmérgezni. Ráadásul az osztrákok csak a nemzeti érzést üldözték, a férfi-nő kapcsolathoz nem akartak nyúlni. És a férfi-nő nemiség az alapja mindennek. A nemzetnek is. 

Egyébként ha már itt tartunk. Közelmúltban látott napvilágot egy tanulmány, nyílt levél, minek nevezzem, amiben egy lmbtq közösség vezetője őszintén panaszkodik, hogy milyen katasztrofális állapotban van a közössége mind fizikailag mind mentálisan. Átlagot jóval meghaladó öngyilkossági ráta, súlyos pszichés problémák, súlyos testi betegségek. Tehát ez a valóság.  Nem az iszonyújófej és happy vagyok pride felvonuláson készített szelfik. bizony az lmbtq életforma nagyon hamar ledarálja az ember személyiségét és a szemétdombra juttatja. Egyébként homoszexuálisok is nyilatkoztak arról, hogy a partnerváltogatással hamar le kellett állniuk, mert észrevették, hogy kezd szétesni a személyiségük. Ez a valóság emberek! Nincs pusztítóbb mint az lmbtq életforma! A heroinnál is gyorsabb és szörnyűbb pusztítást végez az emberben. Sőt. Olyan tanulmány is megjelent már, hogy ez a leépülés nem a többségi társadalom burkolt vagy nyílt elutasítása miatt van, mert jól kereső magas egzisztenciával rendelkező sikeres homoszexuálisok is arról számoltak be, hogy egyre komolyabb lelki és fizikai bajaik vannak. Tehát az lmbtq életforma egy önmagát befelé fertőző állapot.

Komolyan sajnálom őket. Tényleg érdekelnek sérelmeik, problémáik. És úgy látom felhasználják őket egy nehezen megfogható lobbi céljaiért. Megint nem az emberek a lényegesek, hanem az ideológia. Remélem az lmbtq által csapdába ejtett honfi- és világtársaim felébrednek.

A bejegyzés trackback címe:

https://amenveamen.blog.hu/api/trackback/id/tr516654334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása