amen

amen

Ferenc pápa három órás jelenése

2021. június 08. - hofeherjanuar

Tulajdonképpen mindig tudtuk, hogy hamarosan megtörténik. Bergoglio Ferenc olyan irányba kormányozta a Római Katolikus Egyház hajóját, ahonnan csak rúdtörés, vagy zátonyra futás után lehetne elfordítani. Az agresszív fogyasztói liberalizmus vallásos imádásának orkánja legyőzte azt, akinél a kormányrúd volt. Egy évszámot azért figyelmébe ajánlok a kedves Pápának: 1456 Lehet, hogy Ő sem lehetne ma a pozícióban, ha akkor a magyarok nem állítják meg a muszlim hadakat, vagy mondjuk inkább úgy, muszlim migrációt. Mert akkor is az európai kultúra leigázására indultak meg óriási szervezett tömegek. Persze akkor katonai eszközökkel akartak hódítani, de gondoljuk meg, hogy ma sem sokkal szelídebbek a módszereik.

Tehát a történelem ismétli önmagát. Megint egyedül vagyunk. És a Vatikán újra csak egy azthiszi Ferenc küld, pedig egy Jan Capistranra lenne szükség... ket_papa.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://amenveamen.blog.hu/api/trackback/id/tr5116586274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása