amen

amen

Utolsó idők: szellemi hadviselés Németh Sándor prédikációjában

Crooked Hillary

2020. október 08. - hofeherjanuar

Hillary Clinton újra megszólalt a kereszténységgel kapcsolatban. Most éppen a fiatalok szószólójává vált ("a fiatalok azért hagyják ott a keresztény közösségeket, mert azok túlságosan visszamaradottak és ítélkezők"), Milyen fiatalok? Mennyi fiatal? Milyen gyülekezeteket? stb, stb. Ezeket a kérdéseket jótékony homályban tartja ez a vátesz. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy H.C-nek van-e valami teológia végzettsége, hogy meg tudja mondani mi az hogy visszamaradott, vagy mi az hogy ítélkezés..?.. Mindegy, figyelmét a vallás sem kerüli el, sommás véleményével a lényegre tapint. Persze ezt a clintoni véleményt azonnal vissza is dobnám a feladónak: a fiatalok azért fordulnak el tömegével a politikától, mert a képviselői túlságosan korruptak és gyűlölködők! Például a Clinton család....  

De akárhogy is nézzük, Hillary C. valódi gonosz szellemi erővel rendelkező boszorkány. IV. Béla korától persze eltűntek a boszorkányok, sőt sosem voltak, de azért van olyan aki eléggé hasonlít rájuk. Nem röpül seprűn, nem békát főz üstben fekete macska társaságában, hanem olyan jól hangzó ámde velejéig hazug üzeneteket mond, aminek pusztító hatásait, valljuk be, nem egykönnyen hárítja el a kereszténység.

És itt jön a lényeg: Németh Sándor tegnapi prédikációja a szellemi harcról. Bizony szükség van rá, bizony meg kell újulni benne.Ezeket a körmönfontan hazug beszédeket csak így lehet semlegesíteni. És láss csodát: tegnap már kiderült H. C-ről, hogy tavaly a Trump elleni orosz hazugságnak ő adott zöld utat. 

Isten legtöbbször nem kivételes képességű politikusokat ken fel munkája végrehajtására, hanem a körülmények alakításával egyfajta milliőt, szellemi atmoszférát teremt, ahol "emberi kéz érintése nélkül" szakadnak le olyan kövek, amik porrá zúzzák a jó képességű ellenség terveit. Mint ez 2016-ban Trump győzelmével is volt.

Tehát bölcsen, kitartóan előre a szellemi harcban is! 

 cmxpdsdwcaeqdip.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://amenveamen.blog.hu/api/trackback/id/tr4616232270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása