amen

amen

Tanács Harrynak, Meghannak és a királyi családnak

2021. július 02. - hofeherjanuar

Persze azt gondolják akik olvassák, hogy innen Magyarországról mondják meg nekik a tutit.

De azért tennék egy próbát.

Mégpedig a következő: a probléma valójában az, hogy nem "találták ki" Harry herceget. Bizony, egy ilyen pozícióban lévő embert ki kell találni,. Tehát a stílusát, az imidzsét, a feladatát a személyiségéhez igazítani, és így beilleszteni a királyi család tevékenységeibe.A bátyját, Vilmost is kitanítják mindennap hogy kell intelligens uralkodóként fellépnie. Ezt Harryval miért nem tudták és tudják megtenni? Egyébként Charles herceg öccsével Andrással is ugyanez a probléma. Ő azonban már kataton állapotban belesavanyodott semmilyen szerepébe, de az látszik, hogy a királyi család rengeteg tanácsadója 60 éve nem találja a megoldást erre az égető szükségre.

Tehát itt van ez a Harry herceg. Izgő-mozgó-nyughatatlan személyiség, de nekem senki ne mondja, hogy buta. Ez a fiú tökéletesen tisztában van az uralkodás minden írott és íratlan szabályával, protokolljával, az angol királyi család mibenlétével, uralkodásának értelmével, sötét és kevésbé sötét titkaival stb stb. Hiszen ebben nőtt fel!

Tehát egy olyan pozíciót, imidzset kell megtalálni a herceg számára, ami hozzá illik. Például lehetne ő egy lazább összekötő a család és a társadalom között. Akihez mindkét fél fordulhat, és aki intelligensen tud közvetíteni a két fél között. Lévén neki egy lazább amerikai felesége van. 

Ez a marakodás, sebek adok-kapokja senkinek nem jó.  Rengeteg "szakirányú" tehetség és képzettség van ebben a fiúban. Nem elüldözni kell, hanem kölcsönösen előnyös helyzetet teremtve használni.harryvilm.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://amenveamen.blog.hu/api/trackback/id/tr7916611284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása