amen

amen

Jeszenszky Zsolt egy ótvar nagy bunkó, de...

2022. november 14. - hofeherjanuar

Szóval. Fidesz szavazó vagyok, jobboldali-életpárti értékekkel. De. Jeszenszky Zsolt egy óriási bunkó. Ezt szerintem mindenki tudja róla. Így kell nézni a műsorait (már aki nézi), közéleti megnyilvánulásait stb. Tulajdonképpen Jeszenszky többet árt a jobboldali értékeknek, mint használ. Aki beengedi a szerkesztőségébe, garantált, hogy a színvonal bezuhan. DE. Ő soha nem állította magáról, hogy újságíró. Valami politikai hobbistának nevezi magát. És ez így tényleg pontos meghatározása tevékenységének. Ami téma megragadja, felkapja, saját (általában) obszcén, trágár stílusában megrágja, kiköpi, majd odapiszkít. Nulla felelősség, hobbiból ilyen. Jeszenszky soha nem volt képes kiegyensúlyozott újságírói munkára, ez az odapiszkítás a "szakterülete".

De.

Baranyi Krisztina miért is nem válaszolt Szalai Szilárd kérdéseire? Mikor, hol hazudott róla, bántotta meg őt Szalai? Ugye? Na ugye. Az, hogy Szalai a PS-nél dolgozik egy dolog. Az pedig szerintem egy másik, hogy ő személyesen Baranyit soha nem bántotta meg, nem írt róla hazugságot stb. Ha egy újságíró rólam nem hazudott, és normális kérdést tesz fel, nekem nem kell nézni, hogy honnan jött. Az újságírói mivolta miatt szerintem kötelességem válaszolni. Mindegy hogy honnan jött. 

 Egyébként ciki Jeszenszky műsorába bemenni, és beszélgetni vele. Látszik azon az emberen, hogy bolhás a feltűnési viszketéstől. Egy beteg ember, akinek kezeltetnie kéne magát.

Szalai kérdései, amiket balkézről Kárász "tolmácsolt" amúgy gyengék voltak. Baranyai a tények alapján 2-3 mondattal gyorsan letromfolta őket.

Kárász naiva alakítása tetszett: ("Hát én így még soha nem éreztem magam stúdióban" stb.)  Asszem ez akkor kezdődött amikor saját magát futtatta vékony jégre a Moldova-interjú közben :)))

  Jeszenszky Zsolt: Ha az ember kurvának áll, akkor baszni kell | VadhajtásokA Pesti Srácok kiáll munkatársuk, Szalai Szilárd és a sajtószabadság  mellett | MandinerSzalai Szilárd: Megsértődött a sajtószabadság intézményén Baranyi Krisztina  | Mandiner

A bejegyzés trackback címe:

https://amenveamen.blog.hu/api/trackback/id/tr1517978104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása