amen

amen

Utolsó idők: a zsidóságról, Hit Gyülekezetéről

2020. szeptember 23. - hofeherjanuar

Világszerte bizonyos zavar figyelhető meg a zsidóságban hogy hova csatlakozzon: a nemzeti-szuverenitást képviselő oldalhoz vagy a globalista-liberális oldalhoz. Amíg a szétszóratás tartott, tényleg mindig a liberális oldal volt a helyes. De ez mára megváltozott, a liberalizmus nem a klasszikus emberi jogokra épül, hanem valaki, vagy valami ellopta a show-t. Túszul ejtette a klasszikus liberalizmust, és azt manapság valami egész mássá változtatta.

Mára a liberalizmus mozgató rugója nem a klasszikus emberi szabadságjogok felvirágoztatása, (pedig jócskán van még mit tenni ezen a területen) hanem az isten elleni lázadás. Sőt egyre gyakrabban előfordul, hogy az emberi jogokat háttérbe szorítják, hogy az isten elleni lázadás teret tudjon kapni. Sok nő és keresztény szenved muszlim országokban, de ezt soha nem hallani mint emberjogi szempontot, ellenben a társadalmakat folyamatosan bombázzák, hogy a "melegkultúra" felé nem elég toleránsak.

Az isten elleni lázadás pedig automatikusan behozza a zsidóellenességet, antiszemitizmust. ez evidencia. Magyarázata, hogy ameddig egy zsidó is van a világon, addig a Biblia minden szava igaz. A zsidóknak valami olyan speciális kapcsolata van Istennel, ami miatt I. bármikor beavatkozhat a földi dolgokba. Talán úgy fogalmaznám, hogy lelki-szellemi valójukban van egy stílus, egy illat amit nem ők gerjesztenek, de mégis bennük van Isten felé. Azt hiszem, aki tapasztalja, tudja miről beszélek.Persze itt lehet mondani, hogy auschwitzban hol volt ez a stílus, hol volt Isten. Erre sejtem, de nem tudom a választ.

Talán egy szó nagyon jól lefedi ezt az illatot: a zsidó származású ember: ember- és Istenbarát. Persze voltak embergyűlölő zsidók is, de túlnyomó többsége a zsidóknak emberbarát. Az idők  végén pedig eltűnik a zsidóság, erről a Jelenések könyve nyíltan beszél, és valami olyan alakul ki, mint Egyiptomban a tíz csapás idejében: Gósen földjén a zsidók elkülönítve túlélnek, de a világ többi részére óriási ítélet szakad. Miért szakad rájuk az ítélet? Mert nincs köztük híd, kapocs I. felé: a zsidók kivonultak. 

Visszatérve az elejére, nem állítom hogy a szuverén államfelfogást képviselő nemzeti-politikai tábor készen áll a zsidóság befogadására, de itt van erre remény! Sőt, az irány erre mutat! A Hit Gyülekezet egyik rendkívül fontos feladata, hogy a nemzeti-szuverén tábort, társadalmi réteget, politikusokat a zsidóság és Izrael felé mozdítsák.

A liberalizmus viszont már látszik, hogy ezzel ellentétes irányba halad: egyre antiszemitább, keresztény és zsidógyűlölőbb. 

A bejegyzés trackback címe:

https://amenveamen.blog.hu/api/trackback/id/tr7216208566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása