amen

amen

Utolsó idők: Németh Sándor szolgálatáról

2020. szeptember 12. - hofeherjanuar

Amit nagyon nehéz felismerni, hogy jelen időben hol, mit, ki által cselekszik Isten. Németh Sándor mindenképpen azok közé tartozik, akik ma olyan felkenetéssel rendelkeznek, hogy a Szellem általuk progresszíven működik.

Isten és Isten munkája felé mindig korrektül jár el, vagyonát, tehetségét, erejét teljesen aláveti Jézus Krisztusnak. Neki tényleg a legnagyobb öröme az, ha Jézus munkája előbbre és előbbre megy a földön.

Igen, direkt a vagyonával kezdtem és azt írtam teljes vagyonát. Mert kétségtelen, hogy vagyonos ember. Viszont ha megnézed azt az összeszedett féltő szeretetet melyet isten népe iránt érez, látod hogy a vagyon abszolut nem vakította el. Sőt Isten céljai szerint él vele. Mi lehet, hogy már rég elszálltunk volna, de ő nem.

 És még egy. Felhívom Németh Sándor ellenségeinek figyelmét arra, hogy Németh valódi humorérzékkel megáldott férfi. Zseniális humorérzéke van, nem is lehet eldönteni, hogy Németh Sándor maga a humor forrása, vagy rajta keresztül árad ki az igényes és fergeteges humor. Nem infantilis humorkodás, poénkodás hanem a valódi humor. Mondjuk Magyarország humorban mindig is világhatalom volt. (És ez nem egy rossz pozíció!), de jelenleg nem sok olyan közéleti szereplőt ismerek, akinek ilyen mély, klasszikus humora lenne, mint Németh Sándornak. A humor sokszor önreflexív, önironikus és ezáltal az ember nem fuvalkodik fel, a helyén kezeli magát. Igaz a mondás: akinek van humorérzéke mindent ért, akinek nincs, mindenre képes.

És vigyázz! 

Mert ha valakivel Isten van, és van humorérzéke is, az az ember legyőzhetetlen! Nem tudod legyőzni. Mert a humoron keresztül Isten Szelleme egy pillanat alatt megváltoztat mindent. A humor sajátossága, hogy a szellemi légkört, sőt a látható valóságot is egy pillanat alatt képes megváltoztatni. Mindig kiszámíthatatlan és éppen ezért váratlan. Vert helyzetből egy pillanat alatt feje tetejére állítja az erőviszonyokat, és győz a jó!

Az Igében sok humor van.

Kívánom minden kedves olvasómnak a valódi humor felfedezését a Bibliában!

   

A bejegyzés trackback címe:

https://amenveamen.blog.hu/api/trackback/id/tr3316198322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása