amen

amen

Babilon szelleme a Római Katolikus Egyházban

2020. szeptember 09. - hofeherjanuar

Németh Sándor tovább folytatta nagyszerű tanítássorozatát a valóság szintjeinek feltárásáról. Jelen esetben a különböző formákban megjelenő Babiloni birodalomról, amely nemcsak történelmi-földrajzi valóság volt (és lesz) hanem spirituális erőközpont, globális gazdasági-pénzügyi struktúra az emberiség teljes kontrolljának kialakítására, és az Isten elleni lázadás totális kiépítésére.

A Római katolicizmust nem lehet megérteni annak spirituális vonzata nélkül. Ez nem egy jól szervezett felekezet, nem egy eddig minden válságát túlélő kitűnően megkonstruált hatalmi hierarchia, hanem egy misztérium. Egy titok, amely a hatalmat nagyon mélyen, a szellemi erőtérben ragadja meg,

Mi energizálja a katolicizmust? 

Kétséget kizáróan Babilon szelleme. A misén bemutatott sokféle vallási szertartás közül nagyon sok ugyanaz, vagy ugyanazt szimbolizálja, mint amit a babiloni vallásban használtak. A folyamatok kontinuitása lélegzetelállító megegyezést mutat.

És még egy. A Római Katolicizmust nem lehet megérteni a budapesti parókiák alapján. Budapesten olyan szinten nyomja a szekularizmus az egyházakat, hogy a római felekezet sem tud ennek ellenállni kénytelen itt egy modernebb arcát mutatni. De a falvakban, kis településeken még az egész közösséget gúzsba kötő irracionális szellemi erőtérben teljes valójában bontakozik ki ez a vallás!

Érdekes módon Vatikánban pedig a globalizmussal történő tökéletes összefonódást kísérletezi és próbálgatja a pápai vallási elit, élén Ferenc Pápával.

Tehát a katolicizmust igazából a legalján és a legtetején lehet megérteni. A közbülső szintek elfedik Babilon szellemének uralmát.       

babilon babilon babilon babilon babilon babilon babilon babilon babilon babilon babilon babilon

A bejegyzés trackback címe:

https://amenveamen.blog.hu/api/trackback/id/tr2916196036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása